Ratering Isolaties B.V. de specialist in vloerisolatie!

Ratering Isolaties B.V. de specialist in vloerisolatie!

Ratering Isolaties B.V. heeft zich gespecialiseerd in o.a. het isoleren van bestaande vloeren door middel van polyurethaanisolatie.

Ratering Isolaties B.V. heeft zich gespecialiseerd in o.a. het isoleren van bestaande vloeren door middel van polyurethaanisolatie. Van woningen tot overheids- en bedrijfsgebouwen. Dit isolatiemateriaal, dat één van de hoogste isolatiewaarden heeft, vraagt om een zeer vakkundige verwerking. Al onze medewerkers zijn daarom in het bezit van een vaardigheidsbewijs en worden met regelmaat intern bijgeschoold.
Geef vocht geen kans!

Veel woningen, ook reeds geïsoleerde, zijn onvoldoende gewapend tegen het Nederlandse klimaat. Naden tussen de isolatielagen, minder goede isolatiematerialen en een slechte verwerking daarvan houden soms de kou nog wel buiten, maar ze geven wel vocht een kans. De hoge luchtvochtigheid zorgt voor condens en hoopt zich op in de kruipruimte. Op zulke plaatsen krijgen kou en schimmels een kans, met zeer nare gevolgen voor de constructie en uw gezondheid.

Waarom vloer isoleren met Ratering Isolaties?

  • Specialist op het gebied van vloerisolaties
  • Snelle service
  • Goede kwaliteit
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • Meer dan 25- jaar werkervaring op het gebied van isolaties
  • Altijd een eerlijk advies
  • Online een offerte aanvragen

Aanbrengen vloerisolatie

Tegen de onderzijde van de vloer wordt een naadloze laag polyurethaanschuim aangebracht. Deze laag heeft niet alleen een isolerende werking maar dient tevens als vochtkering tussen uw kruipruimte en woning, zodat vocht en kou niet meer via de kruipruimte de woning kunnen binnendringen.

Geïnteresseerd in vloerisolatie van Ratering B.V.?
Meer weten over de mogelijkheden om uw vloer te isoleren? Neem dan nu contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Terug naar het nieuwsoverzicht