Veelgestelde vragen

Ratering Isolatie beantwoord graag al uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in met uw vraag.

Omdat elk project weer anders is kunnen wij geen vast tarief hanteren. Om u een inducatie te kunnen geven van uw investering hebben wij een calculator ontwikkeld. Bezoek onze pagina 'Prijs isolatie' of klik hier om meteen uw investering te berekenen. Bel of e-mail ons en wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Na het verstrekken van de opdracht wordt u binnen 4 weken gebeld voor een afspraak. Uitvoering zal altijd binnen 2 maanden na akkoord uitgevoerd worden. M.u.v. speciale omstandigheden / afspraken.
Hiervoor gelden de standaard BTW tarieven. Namelijk; Particulier: 6% – Bedrijfsmatig: 21%
In de meeste gevallen kunnen woningen in één (halve) dag naadloos worden geïsoleerd.
Met de R-waarde wordt de prestatie van de isolatie uitgedrukt. Dit wordt ook wel de warmteweerstand genoemd. Het verschilt per materiaallaag wat het warmte-isolerend vermogen is. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter de isolatie.
Jazeker! Wij nemen opdrachten aan in heel europa. Voor grotere opdrachtgevers werken wij zelfs wereldwijd.
Ratering Isolaties werkt volgens de normen van de KOMO en IKOB-BKB certificeringen. Wij geven 10 jaar garantie op ons product.
Voor vragen, verzoeken of administratieve zaken is ons kantoor maandag t/m vrijdag geopend en bereikbaar van 8:00 tot 17:00
Wanneer uw woning is voorzien van dampdoorlatende verf is dit geen probleem. U zou dit wellicht kunnen navragen bij uw schilder wanneer u het niet zeker weet.
Kort gezegd is de samenstelling van gesloten cellig pur vele malen beter en is de celstructuur gesloten. Polyurethaan met een gesloten cel behaalt hogere R-waardes. Wij gebruiken uiteraard uitsluitend polyurethaan met een gesloten celstructuur.