Prijs isolatie

Isoleren, wat kost dat nou eigenlijk? Is een vraag die wij vaak te horen krijgen.

Om eerlijk te zijn is dit voor iedere object en situatie verschillend. De kosten voor het isoleren hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de oppervlakten, gewenste isolatiewaarde(s), constructiedetails, de toe te passen materiaalsoort etc. Natuurlijk is het wel mogelijk om u een indicatie te geven van de kosten op basis van een aantal simpele gegevens.

In de onderstaande calculator kunt u zelf de kosten voor het isoleren van uw vloer, spouwmuur of dak berekenen. Door het oppervlakte en de gewenste materiaalsoort in te vullen krijgt u een indicatie van de kosten.

Bereken hier uw investering

* getoonde prijzen zijn indicatief op basis van recent uitgevoerde opdrachten. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Veelgestelde vragen

Waarom is het verschil tussen de minimum- en maximumkosten zo groot?

Iedere woning vraagt om een andere aanpak, denk hierbij aan verschillen in constructie, de bereikbaarheid van de woning etc. Dit zijn slechts een aantal van de redenen waarom de kosten variƫren. Mocht u serieus overwegen om te gaan isoleren, twijfel dan niet en nodig vrijblijvend een van onze specialisten uit om uw woning te inspecteren en het best passende advies met een offerte op maat uit te brengen.

Concurrenten sturen offerte(s) via de e-mail gebaseerd op Google Street View. Waarom kan Ratering Isolaties dat niet?

Daar het ons nog niet gelukt is om via Google Street View onder uw vloer of in uw spouwmuur te kijken is het voor ons niet mogelijk om een nauwkeurige offerte op afstand te maken. We komen daarom graag eens bij u langs, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.