Scheepsbouw isolatie

Scheepsbouw isolatie - Ratering Isolaties

Ratering Isolaties B.V. is een toonaangevend isolatiebedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van thermische isolatie van jachten. In de scheepvaart heeft men vaak te kampen met het probleem condensvorming. Er ontstaan bijvoorbeeld vochtige plekken in betimmeringen, doordat er door temperatuurschommelingen condensatie optreedt aan de huid van het schip. Het aanbrengen van een laag naadloze polyurethaanisolatie is hier dan de beste oplossing.
Wij bieden u een 100% naadloze isolatie-oplossing voor iedere situatie

Onze medewerkers die actief zijn in de scheeps- en jachtbouw, zijn speciaal opgeleid voor deze werkzaamheden.Er wordt dan ook altijd ingespeeld op de wensen en strenge eisen welke in deze sector worden gesteld, zoals duurzaamheid, temperatuurschommeling, vochtinwerking , koudebruggen en de afwerking nadien.

Naast het spuiten van polyurethaan past Ratering Isolaties B.V. ook gietsystemen toe in de scheeps- en jachtbouw, zoals het volgieten van wanden in koel- en vriesruimen en het vullen van drijflichamen. Alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in zowel PUR als PIR.