Isolatiebedrijf Beilen

Onze isolatieprojecten in Beilen

Isolatie in Beilen?
Op zoek naar een isolatiebedrijf in Beilen?

Ratering Isolaties B.V. is specialist op het gebied van het aanbrengen van verschillende soorten isolatie. Door jarenlange ervaring in zowel kennis als uitvoering weet Ratering Isolaties B.V. elk project deskundig en professioneel uit te voeren.

Met selfsupporting mobiele units verzorgt Ratering Isolaties B.V. de totale isolatie van uw woning, gebouw, stal, jacht en dergelijke. Isoleren wordt gedaan met verschillende materialen, waaronder: polyurethaanschuim (PUR), EPS HR++ Thermoparels en Knauf Supafil inblaaswol.

Naast de gebruikelijke isolatiematerialen en werkzaamheden zijn er ook projecten waarbij het net even anders moet. Heeft u zo’n project? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Eén van onze medewerkers komt graag vrijblijvend bij u lang om samen met u een geschikte, isolerende oplossing te vinden!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Spouwmuurisolatie Beilen
Het (na-) isoleren van spouwmuren zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft. Hierdoor zal u besparen op de energiekosten. Het isoleren van de spouwmuren kan met verschillende materialen. Voor een advies op maat komt één van onze specialisten graag vrijblijvend bij u langs!

Lees meer over spouwmuurisolatie

Vloerisolatie Beilen
Vloerisolatie is een veel voorkomende vorm van woningisolatie. Niet alleen bespaart het op de stookkosten, ook gaat het koude trek over de vloer tegen. Benieuwd wat vloerisolatie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer over vloerisolatie

Dakisolatie Beilen
Doordat de meeste energie verloren gaat via het dak van uw gebouw of woning, is het snel rendabel om uw dak te voorzien van isolatie. Het isoleren van een dak kan diverse manieren gedaan worden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Lees meer over dakisolatie

Andere soorten isolatie Beilen
Heeft u een te isoleren project en weet u niet hoe de werkzaamheden eruit zullen zien? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten.

Geïnteresseerd in een isolatie van Ratering B.V.?
Wilt u meer informatie over Ratering Isolaties en haar werkzaamheden? Of wilt u graag een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Meer over Beilen
Beilen is een es-dorp gelegen in de provincie Drenthe. Het is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Drenthe.
Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 20.000 jaar geleden rond Beilen al mensen woonden.

Op 8 augustus 1820 legde een brand een groot deel van Beilen in de as. Alleen de oude kerk is bewaard gebleven.

Begin oktober 1922 werd het Gesticht Beileroord geopend, een psychiatrische inrichting voor de gezinsverpleging van krankzinnigen en zwakzinnigen uit de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Na de Tweede Wereldoorlog werd Beileroord sterk uitgebreid en is later gefuseerd met andere zorginstellingen. Het is nu als GGZ Drenthe een van de grootste werkgevers in Beilen.

In 1955 werd in Beilen een belangrijke archeologische vondst gedaan, een goudschat uit omstreeks 400, bestaande uit een armband, halsringen en 22 Romeinse gouden munten, zogenaamde solidi. Het was de rijkste schat uit de Drentse bodem. De vinders waren de heren Beuving en Barkhof. De vondst is in het Drents Museum in Assen te bezichtigen.

Op 2 december 1975 werd bij Wijster een trein gekaapt door Zuid-Molukse jongeren waarna in Beilen een beleidscentrum werd ingericht. De kapers schoten drie personen dood, de machinist en twee passagiers. Het duurde bijna twee weken voordat de kapers zich overgaven.

Tot 1998 was Beilen een gemeente. Na gemeentelijke herindeling ging Beilen op in de gemeente Middenveld. De naam van deze gemeente is in 2000 gewijzigd in Midden-Drenthe.