Isolatiebedrijf Buinerveen

Onze isolatieprojecten in Buinerveen

Isolatie in Buinerveen?
Op zoek naar een isolatiebedrijf in Buinerveen?
Ratering Isolaties B.V. is specialist op het gebied van verschillende soorten isolatie.

Heeft u een project dat geïsoleerd moet worden op een manier dat niet veel voorkomt? Vraag ons naar de mogelijkheden! Eén van onze medewerkers komt graag vrijblijvend bij u langs om samen met u een geschikte, isolerende oplossing te vinden.

Ratering Isolaties werkt met (selfsupporting) mobiele units. Hiermee verzorgen wij de totale isolatie van uw woning, gebouw, stal, jacht enzovoort. Wij werken met verschillende materialen, waaronder bijvoorbeeld polyurethaanschuim (PUR), EPS HR++ thermoparels en Knauf Supafil inblaaswol.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Spouwmuurisolatie Buinerveen

Ratering Isolaties B.V. isoleert vakkundig uw spouwmuren. Spouwmuurisolatie kan uitgevoerd worden met verschillende soorten materialen. Voor een advies op maat komt één van onze specialisten graag vrijblijvend bij u langs!

Lees meer over spouwmuurisolatie

Vloerisolatie Buinerveen
Om wat voor soort vloer het ook gaat; Ratering Isolaties B.V. weet er altijd raad mee. Benieuwd wat vloerisolatie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer over vloerisolatie

Dakisolatie Buinerveen

Via het dak van uw woning of gebouw gaat de meeste energie verloren. Het isoleren van een dak kan diverse manieren gedaan worden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Lees meer over dakisolatie

Andere soorten isolatie Buinerveen

Heeft u een te isoleren project en weet u niet hoe dat gedaan moet worden?!

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten.


Geïnteresseerd in een isolatie van Ratering B.V.?
Wilt u meer informatie over Ratering Isolaties en haar werkzaamheden? Of wilt u graag een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!


Meer over Buinerveen
De wegveenkolonie Buinerveen is eigenlijk een voortzetting van het randveenwegdorp Drouwenerveen. Het dorp is ontstaan doordat onder meer enkele inwoners uit Buinen op de zandrug ten oosten van de Hunze gingen wonen. Vandaar werd begonnen met de ontginning. Rond 1850 had Buinerveen al meer bebouwing dan het noordelijk gelegen Drouwenerveen.

Het dorp breidde zich tussen 1850 en 1940 ook vrij sterk uit, vooral door de aanleg van het Zuiderdiep. Die werd in die periode in de richting van Buinen doorgetrokken. Hier ontstond de voor de veenkoloniën zo karakteristieke lintbebouwing. Het karakter van Buinerveen was minder agrarisch dan dat van Drouwenerveen. Vooral langs het Zuiderdiep woonden veel arbeiders.