Isolatiebedrijf Dalen

Onze isolatieprojecten in Dalen

Isolatie in Dalen?
Op zoek naar een isolatiebedrijf in Dalen?
Ratering Isolaties B.V. is op het gebied van isoleren specialist. Door jarenlange ervaring en bekwame medewerkers weet Ratering Isolaties B.V. haar werkzaamheden vakkundig en snel uit te voeren.

De meest voorkomende soorten isolatie zijn dak-, spouwmuur-, gevel- en vloerisolatie. Maar heeft u een project/object dat afwijkt, geen probleem! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Eén van onze vakkundige medewerkers komt graag vrijblijvend langs.

Door middel van mobiele (selfsupporting) units voeren wij de werkzaamheden uit. Wij werken met verschillende materialen, waaronder bijvoorbeeld polyurethaanschuim (PUR), EPS HR++ thermoparels en Knauf Supafil inblaaswol.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Dakisolatie Dalen
Wist u dat de meeste energie verloren gaat door het dak? Het is dus al snel gunstig om deze te isoleren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Lees meer over dakisolatie

Spouwmuurisolatie Dalen
Spouwmuurisolatie is een veel voorkomende manier van woningisolatie. Het kan uitgevoerd worden met verschillende soorten materialen. Voor een advies op maat komt één van onze specialisten graag vrijblijvend bij u langs!

Lees meer over spouwmuurisolatie

Vloerisolatie Dalen
Om wat voor soort vloer het ook gaat; Ratering Isolaties B.V. weet er altijd raad mee. Benieuwd wat vloerisolatie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer over vloerisolatie

Andere soorten isolatie Dalen
Heeft u een te isoleren project en weet u niet hoe dat gedaan moet worden?!

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten.

Geïnteresseerd in een isolatie van Ratering Isolaties B.V.?
Wilt u meer informatie over Ratering Isolaties en haar werkzaamheden? Of wilt u graag een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Geschiedenis Dalen
Dalen is een esdorp gelegen in de gemeente Coevorden. Ondanks de vele nieuwbouw zijn er nog steeds karakteristieke boerderijen te vinden. In 1976 had Dalen een jubileum: het dorp bestond namelijk 700 jaar.

Dalen staat bekend als het 'Dorp tussen de molens', in het dorp zijn twee molens te vinden: stellingmolen Jan Pol uit 1820 en molen De Bente uit 1814. Beide molens zijn nog in bedrijf en kunnen op gepaste tijden bezichtigd worden.