Isolatiebedrijf Drachten

Onze isolatieprojecten in Drachten

Op zoek naar een isolatiebedrijf in Drachten? Dan ben je bij Ratering Isolaties aan het juiste adres. Ratering Isolaties is expert op het gebied van naadloze isolaties. Ratering Isolaties B.V. is een isolatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbrengen van naadloze polyurethaanisolatie met behulp van specialistische polyurethaantechniek.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verschillende isolaties:

  • Vloer isolaties in Drachten
  • Spouwmuurisolaties Drachten
  • Dakisolatie Drachten
  • Nieuwbouw isolatie Drachten

Met behulp van (self-supporting) mobiele units verzorgen wij de totale isolatie van woningen, gebouwen, stallen, bewaarplaatsen, tanks, en jachten. De verrichtingen bestaan uit het isoleren van vloeren, spouwmuren, gevels en daken. De isolatie kan bovendien afgewerkt worden met een coating. Eén van onze medewerkers komt graag bij u langs om u te informeren over de isolatiemogelijkheden.

Voor uw woning

Isolatie Drachten

Op zoek naar een isolatiebedrijf in Drachten?
Ratering Isolaties B.V. is een isolatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbrengen van naadloze polyurethaanisolatie met behulp van specialistische polyurethaantechniek.

Dakisolatie Drachten

Om wat voor een dak het ook gaat. Bij Ratering Isolaties weten we er altijd raad mee. Onze isolatie specialisten zijn gespecialiseerd op de volgende isolatie gebieden.

  • Isolatie plat dak
  • Schuin dak isoleren
  • Zolder isoleren
  • Dak isoleren met PUR

Lees meer over dakisolaties

Vloerisolatie Drachten

Ratering Isolaties B.V. heeft zich gespecialiseerd in o.a. het isoleren van bestaande vloeren door middel van polyurethaanisolatie, van woningen tot overheids- en bedrijfsgebouwen.
Lees meer over vloerisolaties

Spouwmuurisolatie Drachten

Ratering Isolaties isoleert spouwmuren snel en vakkundig met polyurethaanschuim. Dankzij de hoge isolatiewaarde van het materiaal levert dit een behoorlijke energiebesparing op. Polyurethaan heeft immers de hoogste isolatiewaarde en dicht alle naden en kieren tussen de gevels en kozijnen.
Lees meer over spouwmuurisolatie

De beste manier om nieuwbouw te isoleren

Ratering Isolaties wordt steeds vaker benaderd door aannemers van nieuwbouwprojecten voor de isolatie van gevels en spouwmuren. Polyurethaan schuim isoleert naadloos en duurzaam.
Lees meer over nieuwbouw isolaties

Geïnteresseerd in een isolatie van Ratering B.V.?

Meer weten over de mogelijkheden om uw vloer te isoleren? Neem dan nu contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan.