Isolatiebedrijf Marknesse

Onze isolatieprojecten in Marknesse

Isolatie in Marknesse?
Op zoek naar een isolatiebedrijf in Marknesse?
Ratering Isolaties B.V. deskundig in het aanbrengen van verschillende soorten isolatie.
Door de jarenlange ervaring, kennis van de producten en bekwame medewerkers wordt iedere klus netjes en snel afgehandeld.
Daarnaast is Ratering Isolaties objectief en eerlijk over isoleren. Zij beheerst, als één van de weinige aanbieders in de markt, (bijna) alle isolatietechnieken, zowel in materiaal als in uitvoering.


De meest voorkomende soorten isolatie zijn dak-, spouwmuur-, gevel- en vloerisolatie. Natuurlijk zijn er projecten die een andere aanpak nodig hebben. Ratering Isolaties B.V. kijkt graag samen met u naar een passende, isolerende mogelijkheid!
Eén van onze gespecialiseerde medewerkers komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Door middel van mobiele (selfsupporting) units voeren wij de werkzaamheden uit. Wij werken met verschillende materialen, waaronder bijvoorbeeld polyurethaanschuim (PUR), EPS HR++ thermoparels en Knauf Supafil inblaaswol.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Spouwmuurisolatie Marknesse
Spouwmuurisolatie is een veel voorkomende manier van woningisolatie. Het kan uitgevoerd worden met verschillende soorten materialen. Voor een advies op maat komt één van onze specialisten graag vrijblijvend bij u langs!

Lees meer over spouwmuurisolatie

Dakisolatie Marknesse

Wist u dat de meeste energie verloren gaat door het dak? Het is dus al snel gunstig om deze te isoleren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!


Lees meer over dakisolatie

Vloerisolatie Marknesse

Om wat voor soort vloer het ook gaat: Ratering Isolaties B.V. weet er altijd raad mee. Benieuwd wat vloerisolatie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Lees meer over vloerisolatie

Geïnteresseerd in een isolatie van Ratering Isolaties B.V.?
Wilt u meer informatie over wat isolatie voor u kan betekenen? Of wilt u graag een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Geschiedenis Marknesse
Het dorp Marknesse is gelegen in de Noordoostpolder in de provincie Flevoland.

Marknesse is in de Tweede Wereldoorlog (1942) ontstaan als het barakkenkamp dorp B. De Noordoostpolder is toen drooggelegd en moest dienen voor de landbouw.

Vele Nederlandse mannen wilden hier graag aan het werk zodat ze niet naar Duitsland hoefden. Het barakkenkamp dorp B diende als verblijfplaats voor de werklui.
In 1944 bij het bekendmaken van alle poldernamen is de naam van het barakkenkamp omgedoopt tot Marknesse. Het is afgeleid van Marcnesse of Maronesse, een dorp dat in de Middeleeuwen in de buurt van Urk en Schokland moet hebben gelegen.