Isolatiebedrijf Weiteveen

Onze isolatieprojecten in Weiteveen

Isolatie in Weiteveen?
Op zoek naar een isolatiebedrijf in Weiteveen?
Door jarenlange ervaring in zowel kennis als uitvoering is Ratering Isolaties B.V. 4 specialist op het gebied van isolatie.

Door de selfsupporting mobiele units verzorgt Ratering Isolaties B.V. de complete isolatie van uw woning, gebouw, stal, jacht et cetera. Wij werken met verschillende materialen, waaronder polyurethaanschuim (PUR), EPS HR++ thermoparels en Knauf Supafil inblaaswol.

Heeft u een project dat geïsoleerd moet worden op een manier dat niet veel voorkomt? Vraag ons naar de mogelijkheden! Eén van onze medewerkers komt graag vrijblijvend bij u langs om samen met u een geschikte, isolerende oplossing te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Dakisolatie Weiteveen
Via het dak van uw woning of gebouw gaat de meeste energie verloren. Het isoleren van een dak kan diverse manieren gedaan worden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Lees meer over dakisolatie

Vloerisolatie Weiteveen
Om wat voor soort vloer het ook gaat; Ratering Isolaties B.V. weet er altijd raad mee. Benieuwd wat vloerisolatie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer over vloerisolatie

Spouwmuurisolatie Weiteveen
Ratering Isolaties B.V. isoleert vakkundig uw spouwmuren. Spouwmuurisolatie kan uitgevoerd worden met verschillende soorten materialen. Voor een advies op maat komt één van onze specialisten graag vrijblijvend bij u langs!

Lees meer over spouwmuurisolatie

Andere soorten isolatie Weiteveen
Heeft u een te isoleren project en weet u niet hoe dat gedaan moet worden?! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten.

Geïnteresseerd in een isolatie van Ratering B.V.?
Wilt u meer informatie over Ratering Isolaties en haar werkzaamheden? Of wilt u graag een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!


Meer over Weiteveen
Weiteveen is een dorp gelegen in de provincie Drenthe, gemeente Emmen. Tot 1954 heette het dorp ‘Nieuw-Schoonebekerveld’ en tot 1998 behoorde het tot de gemeente Schoonebeek.

Weiteveen is een veenkolonie, ontstaan aan het begin van de twintigste eeuw door de ontginning van het Amsterdamsche Veld en het Schoonebeekerveld. Om precies te zijn ontstonden er twee nederzettingen: een oostelijke nederzetting, voornamelijk bevolkt door katholieken uit het Duitse grensgebied, en een kleinere westelijke nederzetting met voornamelijk protestanten uit Schoonebeek en andere Drentse dorpen. In 1954 werden beide delen verenigd onder de naam Weiteveen, afgeleid van de destijds veel voorkomende boekweitteelt in het veengebied.